Tarieven Sneltest en PCR-test met Reisdocument
☝Tijdelijk korting, Boek Vandaag je coronatest!☝
een coronatest pcr test of sneltest met reis document afnemen in Zwijndrecht direct uitslag bij coronatest-dordrecht.com

Een coronatest in Zwijndrecht

Het laten testen op corona bij klachten is erg belangrijk. Veel voorkomende klachten zijn kortademigheid, koorts en verlies van smaak of reuk. Merk je dat je last hebt van deze klachten, zorg er dan voor je dat je zo snel mogelijk een afspraak maakt en goed afstand houdt van de mensen om je heen. Een coronatest halen in Zwijndrecht zelf is niet mogelijk, de dichtstbijzijnde testlocatie is tussen de 4 en 5 kilometer van het centrum van Zwijndrecht. 

Wat moet je doen bij klachten?

Als je merkt één of meerdere klachten te hebben die je ook krijgt als je het virus in je lichaam hebt, is het belangrijk om contact op te nemen met een huisarts of iemand van de GGD. Je kunt ook zelf een commercieel bedrijf zoeken waar je je kan laten testen, let dan wel goed op dat het RIVM de test heeft goedgekeurd.

Het is belangrijk dat je telefonisch contact opneemt en vooral niet contact opzoekt met andere mensen. Voor het nemen van de coronatest is het belangrijk dat je binnen blijft. Ook na de test is het noodzakelijk om binnen te blijven, tot je je uitslag hebt. Pas als je een negatieve uitslag hebt ontvangen kun je weer doorgaan met dagelijkse bezigheden buitenshuis.

Waar kan je rondom Zwijndrecht getest worden?

De dichtstbijzijnde coronatest vanaf  Zwijndrecht is een sneltest locatie in Dordrecht. Hierbij heb je binnen een kwartier het resultaat, het kost je echter wel 65 euro om je met een sneltest te laten testen. Er zijn ook nog enkele andere commerciële testlocaties in de buurt van Zwijndrecht, beide ook in Dordrecht. De dichtstbijzijnde GGD locatie is Rotterdam-Rijnmond en is 12,5 km van Zwijndrecht. Als je klachten hebt kun je dankzij je verzekering een gratis test krijgen bij de GGD.

Sneltest of normale test?

Of jij een sneltest of een normale test inplant is helemaal aan jou. Zolang het een test is bij een testlocatie waarbij het RIVM goedkeuring heeft gegeven. Er zijn een aantal verschillen tussen een sneltest of een normale test. De testen zelf zijn hetzelfde en waarschijnlijk zal ook hetzelfde verlopen, maar er is een verschil in prijs en tijd. 

Prijzen PCR coronatest met COVID reiscertificaat
☝Bespaar met korting, Boek Vandaag je pcr-test!☝

Bij een sneltest betaal je meestal 65 euro voor een test en bij een test die je neemt omdat je klachten hebt bij de GGD is gratis. Je kunt als er haast bij is beter voor kiezen om voor een sneltest te gaan, deze is namelijk sneller in te plannen en je hebt het resultaat binnen een kwartier. Bij een normale test is er vaak sprake van een wachtrij dankzij de grote hoeveelheid mensen die klachten hebben. Je krijgt hier het resultaat van je test tussen de 24 en 48 uur.

Ook al ben je dan misschien wel negatief is het nog steeds verplicht om in quarantaine te blijven totdat je het resultaat van de test terug hebt. Daarom kiezen bedrijven er vaak voor om werknemers een sneltest te laten doen, de 65 euro is het voor hen waard om er voor te zorgen dat werknemers niet 3 of 4 dagen kwijt zijn aan een quarantaine die misschien niet nodig is.

Wat gebeurt er bij een coronatest in Zwijndrecht?

Een coronatest in Zwijndrecht is er dan misschien niet, maar in de rest van Nederland gaat het allemaal hetzelfde. Bij een test wordt een een monster van je slijmvlies afgenomen door een wattenstaafje te gebruiken. Dit gaat zowel in je mond als via je neus worden afgenomen. Het is een test die binnen een minuut klaar is en na de test wordt je goed geïnformeerd over wat je na de test moet doen. 

een coronatest pcr test of sneltest met reis document afnemen in Zwijndrecht direct uitslag bij coronatest-dordrecht.com

Extra informatie over coronatest in Zwijndrecht

Als deze informatie nog niet voldoende is kun je meer duidelijkheid krijgen door je te laten informeren bij een van de locaties in jouw buurt. Dit kan telefonisch of via via de mail. Als je snel informatie nodig hebt is het aan te raden om telefonisch contact op te nemen. Dan kan je na de informatie te hebben gekregen sneller actie ondernemen.

Ook kan je ervoor kiezen om contact op te nemen met je huisarts die je misschien op een meer persoonlijk niveau informatie kan geven wat voor jou de beste optie is. Contact opnemen met een huisarts bij klachten doe je uiteraard ook vanuit huis. Het is namelijk niet de bedoeling dat je in direct contact komt met andere mensen als je klachten hebt.

Tarieven PCR-testen met Reiscertificaat
☝Op dit moment hoge kortingen: Bestel Vandaag je test!☝
Scroll naar top